Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

iTanks iBrainstorm ‘Mensarme Turnarounds’

30 maart 2021 van 9:00 am tot 10:00 am

Op dinsdag 30 maart organiseert iTanks van 09.00-10.00 uur een iBrainstorm rondom het thema ‘Mensarme Turnarounds’.

Een stopseizoen legt tijdelijk een flinke druk op de arbeidsmarkt. Ketens van bedrijven en processen staan stil terwijl busladingen mensen juist keihard aan het werk zijn. Hoe is daar meer balans in te krijgen? Is een mensarme turnaround wellicht een optie nu de vakbekwame sleutelaar steeds schaarser en dus ook steeds kostbaarder wordt. Tijdens deze iBrainstorm proberen we een beeld te vormen van de vraag en de kansen voor mensarme onderhoudstops.

Leendert Kuypers van Sitech Services trapt de discussie af met zijn kijk op de zaak. Daarna gaan we met de bezoekers aan de slag om de vraag én mogelijke antwoorden duidelijk te krijgen. Discussieer- en bouw mee aan een innovatief en mensarm stopseizoen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!