Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kennisfestival ‘Do Facts Matter?’

4 februari 2021 van 8:30 am tot 5:30 pm

Doen feiten er eigenlijk wel toe, als het gaat om thema’s als klimaatadaptatie, waterkwaliteit en circulariteit? Of vraag jij je wel eens af in hoeverre jouw kennis en inzichten bijdragen aan goede besluitvorming voor het waterschap? Tijdens het kennisfestival ‘Do Facts Matter? Van onderbuik naar onderbouwd’ van en voor waterschappen worden kennis en inzichten, worstelingen of juist oplossingen bij elkaar gebracht! Ben je er bij?

Waterbeheerders hebben veel kennis in huis. Die kennis wordt steeds belangrijker om de opgaven waar we voor staan op het gebied van veiligheid, klimaatadaptatie, waterkwaliteit, energie en circulariteit goed uit te kunnen voeren. Maar gebruiken we aanwezige kennis en inzichten wel genoeg als onderbouwing bij besluitvorming, of laten we ons nog al eens leiden door de onderbuik? En hoe komt dat dan? In hoeverre helpen feiten en kennis nu in de daadwerkelijke besluitvorming? Dit vormt de rode draad van het eerste STOWA kennisfestival welke samen met WDODelta georganiseerd wordt.

Wij nodigen alle waterbeheerders graag uit. Als onderzoeker, beleidsmaker of manager heb je ongetwijfeld regelmatig met Do Facts Matter? te maken.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!