Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

kickoff revisie NTA 7516 technische handreiking

25 januari 2021 van 2:00 pm tot 4:00 pm

Wanneer voldoet een softwareleverancier aan eisen uit norm Veilige e-mail (NTA 7516)?

Op verzoek van het Ministerie van VWS neemt NEN het document ’Technische implementatiehandreiking voor ICT- leveranciers’ in beheer starten we met de revisie.

Deze Technische implementatiehandreiking bevat belangrijke informatie voor softwareleveranciers en certificerende instellingen. Het document beschrijft de technische eisen voor softwareleveranciers om te kunnen voldoen aan de functionele eisen van NTA 7516. Het document maakt onderdeel uit van het toetsingsschema dat wordt gebruikt door certificerende instellingen om leveranciers en hun product te auditen tegen de eisen van de NTA.

Het nieuwe document zal conform NEN richtlijnen worden opgesteld.

Het is belangrijk dat relevante partijen bij deze revisie worden betrokken. Wij nodigen u daarom van harte uit om bij de online bijeenkomst aanwezig te zijn op 25 januari 2021 van 14.00 tot 16.00 uur. Er zijn geen kosten voor deelname verbonden aan dit webinar.

Voor inhoudelijke informatie kunt u contact opnemen met Paul Vermeulen, consultant Zorg en Welzijn, telefoon 015 2 690 318, e-mail of kijk op www.nen.nl/nta7516.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!