Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kwaliteit bewaken met Six Sigma

5 oktober 2020 van 7:30 pm tot 10:00 pm

Spreker: Maarten van Beek van Nouryon

Wat is Six Sigma nu precies?

Met Six Sigma ben je bezig met het minimaliseren van variatie in een bedrijfsproces. Zo zorg je ervoor dat de prestaties van je proces verhoogd worden en er een constante kwaliteit wordt gewaarborgd. En om een eventuele illusie van jou te doorbreken: (bijna) ieder proces kent variatie. Dus ook al denk jij dat jouw processen perfect en altijd precies hetzelfde lopen; helaas. Dit is (hoogst waarschijnlijk) niet waar.

Aanwezige variatie is vaak merkbaar voor de klant, wat in veel gevallen tot onvrede onder hen leidt. Dit werkt als volgt: elk proces kent kwaliteitsgrenzen. Dit wil zeggen: grenzen waarbinnen de kwaliteit van een proces acceptabel voor de klant is. Er is nog geen probleem als de variatie tussen deze kwaliteitsgrenzen blijft. Gebeurt dit echter niet? Dan zal je klant al snel ontevreden zijn. Het doel van Six Sigma is dan ook om de variatie zoveel mogelijk te minimaliseren zodat het altijd binnen de kwaliteitsgrenzen valt.

Deelname is gratis, aanmelden is verplicht.

Gegevens

Datum:
5 oktober 2020
Tijd:
7:30 pm tot 10:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
https://www.kivi.nl/afdelingen/regio-gelderland/activiteiten/activiteit/kwaliteit-bewaken-met-six-sigma

Organisator

KIVI
Telefoon:
+31 (0)70 3919 900
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Groote Sociëteit Arnhem
Jansbuitensingel 28
Arnhem, Nederland
+ Google Maps
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!