Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

LBC bouwt nieuwe Tank Terminal – van smart Commissioning tot smart Maintenance

24 mei 2022 van 1:30 pm tot 2:00 pm

LBC Tank Terminals Group richt zich momenteel op de uitbreiding van hun Rotterdam-locatie in het Botlek-gebied van Rotterdam. Het doel van het project, dat bekend staat als ‘Rainbow’, is om de huidige capaciteit te verdrievoudigen en om de veiligste en meeste efficiënte terminal in de Rotterdamse haven te worden. Er worden niet alleen 16 gloednieuwe roestvrijstalen, verwarmde en geïsoleerde chemische opslagtanks met een capaciteit van 36.000 cbm geplaatst met alle benodigde meetinstrumentatie en nieuw proces automatiseringssysteem, maar tevens wordt er optimaal gebruik gemaakt van digitalisatie om deze te vertalen naar slimme werkprocessen met als doel om te komen tot een conditie gebaseerde en voorspellende onderhoudsstrategie.
Andre Leeuwis – Regional EI&A Manager van LBC zal kansen en mogelijkheden presenteren om te komen tot slimme en effectieve werkprocessen voor de commissioning en start-up van de nieuwe Tank Terminal en welke uitdagingen zij hiervoor overwonnen hebben. Jaap Westeneng van Endress+Hauser zal aansluitend vervolgstappen presenteren om te komen tot een conditie gebaseerde en voorspellende onderhoudsstrategie voor de LBC smart Tank Terminal.

Door André Leeuwis, Endress+Hauser B.V.

Organisator

FHI, federatie van technologiebranches
Telefoon:
033 465 75 07
E-mail:
info@fhi.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Hart van Holland
Nijkerk, Nederland + Google Maps
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!