Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lijm Event

26 november 2020 van 9:30 am tot 5:30 pm

Lijm Event – Ingrediënten voor een betrouwbare en maakbare lijmverbinding

Voor betrouwbare en maakbare lijmverbindingen is het van groot belang dat engineers de juiste keuzes maken. Welke lijm past bij uw product? Wat zijn de eigenschappen, toepassingsgebieden en hoe is het verwerkingsproces? De 7e editie van het Lijm Event op donderdag 26 november biedt u in één dag het antwoord op deze vragen en een compleet overzicht van de voor- en nadelen van industrieel verlijmen.

Industrieel lijmen sterk in ontwikkeling

De afgelopen decennia heeft lijmen als verbindingstechniek binnen de industrie een sterke ontwikkeling doorgemaakt. En dat is niet gek: de verbinding is nagenoeg onzichtbaar, het productontwerp wordt vaak eenvoudiger, de vermoeiingskarakteristieken zijn superieur en lijm kan metalen en niet-metalen kunnen met elkaar verbinden. Maar, voordat u kiest voor een type lijmverbinding is een gedegen kennis noodzakelijk. Wat zijn de voor- en nadelen voor uw specifieke verbindingsvraagstuk? Sprekers en exposanten nemen u mee langs diverse lijmverbindingen en delen tips & tricks.

Ook aandacht voor de nieuwe Europese norm: EN 2304

Door de opmars van lijm wordt ook steeds meer geëist van het product. Er zijn al diverse standaarden die iets zeggen over de kwaliteit van de eindsterkte van een lijm. Er is een nieuwe norm op komst die gebaseerd is op de Duitse DIN 6701. De DIN 6701 is echter specifiek voor de treinbouw bedoeld, de EN 2304 is voor de gehele maakindustrie.

Sprekers delen de laatste ontwikkelingen rondom industrieel verlijmen

Ook dit jaar ontmoet u toonaangevende sprekers. Zij vertellen uit eigen praktijkervaring, waar u rekening mee moet houden bij een duurzame lijmverbinding.

Locatie

Mikrocentrum
De Run 1115
Veldhoven, 5503 LB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31 (0)40 296 99 11
Bekijk de site van Locatie
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!