Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Logistics & Automation

8 september 2021 van 9:30 am tot 9 september 2021 van 5:00 pm

Logistics & Automation vakbeurs – intralogistiek in fabrieken, magazijnen en distributiecentra

Op vakbeurs Logistics & Automation presenteren onze exposanten hun oplossingen voor een efficiënte en optimale inrichting en uitvoering van intralogistieke processen.

Deze intralogistieke hotspot zal een afspiegeling zijn van de laatste ontwikkelingen en noviteiten in de wereld van intralogistiek en supply chain, met als doel de sector slimmer, sneller en efficiënter te maken. Dit met extra aandacht voor warehouse- en fabrieksautomatisering en processen voor opslag en behandeling van goederen, zoals sorting, pick & place en motion control. Het evenement trekt regionale tot nationale gemeenschappen van (intra)logistieke professionals die verantwoordelijk zijn voor de verplaatsing en opslag van goederen, van inkomende ontvangst tot uitgaande verzending.

Easyfairs lanceert Logistics & Automation en vervangt hiermee het voormalige merk Logistics & Distribution. De focus van Logistics & Automation ligt volledig op intralogistiek in fabrieken, magazijnen en distributiecentra.

Logistics & Automation dient als een unieke ontmoetingsplaats voor zowel eindgebruikers, product en system engineers / integrators en ICT-professionals. Het platform heeft als doel een groot aantal professionals samen te brengen en hen nieuwe inzichten, ideeën en antwoorden aan te reiken, met als doel de intralogistiek slimmer, sneller en efficiënter te maken.

Het event is nationaal georiënteerd met een internationaal karakter. De evolutie doet zich dan ook niet alleen in Nederland voor, maar in tien Europese landen waar Easyfairs vakbeurzen voor de (intra-)logistieke sector organiseert. Voortaan wordt Empack het enige merk voor alle evenementen rond de verpakkingssector en zal Logistics & Automation tweejaarlijks op diezelfde plek plaatsvinden. Hiermee borduurt Easyfairs voort op het uitbouwen van de groeiende integratie tussen verpakkings- en intralogistieke processen.

Bezoekersprofiel Logistics & Automation

(Intra)logistiek Manager · Supply Chain Manager · Warehouse Manager · Procurement Manager · Operations Manager · Distribution Manager · Automation Manager · R&D Manager · CTO · CIO · CEO · Intralogistic Operator · Technical Manager · Quality Control Manager · Logistic Engineer · System Integrator.

Exposanten profiel

Automatiseringscomponenten · Intralogistieke teams · Supply Chain Management (SCM) · Intraogistieke faciliteiten · Systeemintegratoren en ingenieurs · Pick & Place · Materiaalbehandeling · Onderdelen, accessoires en aanvullende opslagcomponenten · Intralogistieke dienstverleners · Track & Trace · Opslagsystemen · Order verzamelsystemen · Magazijnbeheersoftware (WMS) · Automatiseringstechnologie voor logistiek en verpakking · Intralogistieke informatietechnologie · Handling technologie.

Industrie

Intralogistiek · Distributie · Transport · IT en robotica · Magazijn · Eten en drinken · Detailhandel · Auto-industrie · Chemisch en farmaceutisch · Textiel.

Ga naar de vakbeurs

Gegevens

Begin:
8 september 2021 van 9:30 am
Einde:
9 september 2021 van 5:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.logistics-automation.nl/

Organisator

Easyfairs Gorinchem
Telefoon:
+31 (0)183 680 680
E-mail:
gorinchem@evenementhal.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Brabanthallen Den Bosch
Diezekade 2
Den Bosch, Nederland 5222AK Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0736293208
Bekijk de site van Locatie
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!