Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Maak sales eenvoudiger, leuker en veel succesvoller met het Sales Playbook

6 oktober 2020 van 9:30 am tot 10:30 am

Ben je ondernemer, sales- of marketingprofessional in technische B2B? Wil je de commerciële resultaten van jouw organisatie verbeteren? Ook in deze bijzondere en uitdagende tijden. Ontdek dan de 7 Drivers tijdens dit eenmalige kosteloze webinar.

Het Sales Playbook is juist nu de meest succesvolle werkwijze om structuur aan te brengen in het commerciële proces. Het resultaat is dat je sales eenvoudiger, leuker en vooral veel succesvoller wordt.

Bovendien nemen de resultaten in sales met het Sales Playbook gemiddeld met 200% tot 500% toe. Echt de moeite waard dus.

Het geheim zit in ‘7 Drivers’. Die delen we graag met je delen tijdens dit gratis webinar dat we je in samenwerking met Sales Playbook expert André Hagelen aanbieden.

Online van 9.30 tot 10.30 uur
Op dinsdag 6 oktober kun je van 9.30 tot ca. 10.30 uur deelnemen aan dit kosteloze webinar voor ondernemers en commercieel leidinggevenden.

Prima als ook sales- en/of marketingteams deelnemen. Iedereen kan eenvoudig (vanuit huis) inloggen.

Doe mee! Helemaal nu. Nu veel mensen sales nog steeds op afstand en vanuit huis doen. Want nu is de tijd om sales anders aan te pakken.

Wil je deelnemen?
Interesse in deelname? Meld je dan aan via onderstaande link. Ook als je niet op de aangegeven datum kunt.
We sturen je na aanmelding tijdig de deelname link. Of een uitnodiging voor een volgend webinar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!