Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Maintenance 4.0

5 april 2021 van 1:00 pm tot 2:30 pm

De uitdaging bij Maintenance 4.0 is hoe je data op een slimme manier kan verzamelen, verwerken en gebruiken om het onderhoud aan industriële assets op een hoger plan te krijgen, en de voorspelbaarheid van onderhoud te verbeteren.

Gerenommeerde KicMPi leden Emerson en ENGIE presenteren op 8 april aanstaande het volgende aan u:

Emerson trillingsanalyse 4.0 

In het kort geeft Emerson hun visie op Maintenance 4.0 waarvan trillingsanalyse een onderdeel is waarop we dieper ingaan.

Hoe bouw je een schaalbaar conditiebewakingsprogramma voor het optimaliseren van de prestatie van uw machines? 

Door middel van de nieuwste trillingsanalyse technologie van Emerson wordt u in de mogelijkheid gesteld om op elke moment en vanuit elke locatie, de conditie van uw roterende machines te kennen. Bovendien kunt u hierbij een cruciale verbetering verwezenlijken op vlak van “total cost of ownership” en operationele efficiëntie.

Aan de hand van praktische gebruiks-casussen gaat Emerson met u na hoe de verschillende platformen en bijhorende diensten, meetdata wordt omgezet tot prescriptieve diagnose en actie-drijvende informatie.

ENGIE 

Na een korte introductie van haar dienstverlening op het gebied van automatisering en digitalisering deelt ENGIE haar visie op Maintenance 4.0, waarbij het thema digitalisering centraal staat.

Het veilig verbinden van de praktijk met de digitale wereld is een belangrijke enabler bij het maximaal laten renderen van techniek en het optimaliseren werkprocessen!

Als vooraanstaand technisch dienstverlener en onderhoudspartner voor de procesindustrie heeft ENGIE tal van innovaties op het gebied van Maintenance 4.0. Tijdens dit seminar worden een aantal voorbeelden gegeven, waarbij we nader inzoomen op ENGIE Maintenance Insights (EMi). EMi is een digitale toepassing die data uit technische installaties combineert met de rekenkracht van algoritmen.

KicMPi, Emerson en ENGIE nodigen u van harte uit om deel te nemen aan het webinar op  8 april aanstaande.

Gegevens

Datum:
5 april 2021
Tijd:
1:00 pm tot 2:30 pm
Evenement Categorie:
https://www.kicmpi.com/webinar-maintenance-40
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!