Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Management rond crisissituaties

24 juni 2020 van 9:00 am tot 10:00 am

iTanks event

iBrainstorm Risk Management rond crisissituaties (Online) | 24 Juni 2020

De afgelopen weken hebben wij te maken gehad met een intelligente lockdown. Sommige bedrijven draaien door, anderen staan stil. Sterker nog, bij het ene bedrijf klotst het geld over de plinten, en het andere bedrijf staart in een zwart gat en is genoodzaakt om drastische (financiële) besluiten te nemen. Hoe ga je in zo’n situatie rationeel om met besluitvorming? Anders gezegd: hoe kunnen wij besluiten nemen met behulp van rationele in plaats van emotionele argumenten. Welke rol kan of moet risicomanagement hierin spelen?

Bij deze iBrainstorm kijken we aan de hand van stellingen naar invalshoeken van risico management voor Financien, Techniek en Safety. Wat gebeurt er als de geldkraan dicht(er) gaat, hoe kan hier technisch en/of operationeel op geanticipeerd worden en welke rol speelt safety hierbij? Samen met Erik Klok van Goeree Lighthouse bediscussiëren we de impact en aanpak.

Het programma

09.00 uur Opening Introductie door Erik Klok, Goereelighthouse
09.05 uur Start iBrainstorm aan de hand van stellingen
09.25 uur Afronding
10.00 uur Einde event

Gegevens

Datum:
24 juni 2020
Tijd:
9:00 am tot 10:00 am
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://itanks.eu/event/ibrainstorm-risk-managment-rond-crisissituaties/

Organisator

iTanks
Telefoon:
+ 31 10 313 24 96
E-mail:
contact@itanks.eu
Website:
http://www.itanks.eu/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!