Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

mythe 3: ‘Marketing is een kostenpost’

7 oktober 2020 van 3:30 pm tot 6:00 pm

Over marketing wordt veel geschreven en er bestaan ook veel mythes over. Op een aantal van die mythes gaan we tijdens de vier masterclasses in 2020 dieper in. En spitsen deze dan toe op industriële marketing. Tijdens deze derde masterclass betreft dat de mythe rondom wat we met regelmaat horen in een technische omgeving: ‘marketing is een kostenpost’.

Deze masterclass is alleen online te volgen
Nee, we zitten niet vol. Wel met aangescherpte coronamaatregelen. Hierdoor is door de directie van Yokogawa – onze gastheer voor deze masterclass – ook het bedrijfsbeleid voor fysieke bijeenkomsten aangescherpt. 

Daardoor komt de mogelijkheid om deze masterclass op locatie in Amersfoort te volgen te vervallen.

Masterclass: Marketing is een kostenpost
In de eerste fase van het onderzoek naar markgerichtheid van technische B2B bedrijven, meldden diverse respondenten dat ze marketing als een  kostenpost ervaren. Werkelijkheid of toch een vermeende mythe? En daarom alle reden om deze derde masterclass rondom mythes in marketing aandacht te besteden aan de vraag of marketing een kostenpost is.

Online deelnemen
Je bent online van harte welkom tijdens deze masterclass waarin Bert Konings (marketing directeur) en Dirk Oerlemans (finance directeur) van Yokogawa vanuit een marketing en finance perspectief ingaan op het thema van deze middag: Marketing is een kostenpost.

Aanvang
Deze online sessie start om 15.30 uur. Vooraf aanmelden is wel nodig om de deelname link te ontvangen.

Je kunt al aankloppen om deel te nemen vanaf circa 15.20 uur.

Eindtijd
De masterclass online deelnemen is anders dan deze fysiek bijwonen. We streven daarom naar een eindtijd van het inhoudelijke programma tussen 17.30 en uiterlijk 18.00 uur. Een en ander ook afhankelijk van vragen die gesteld worden en daarom kan het zijn dat we pas na 18.00 uur de sessie afsluiten. Maar alle begrip als je zelf eerder stopt met je deelname.

Deelnemen?
Interesse om deel te nemen aan deze masterclass? Of ben je deze keer verhinderd en wil je een uitnodiging ontvangen voor een volgende masterclass? Laat het ons weten via het formulier dat je aantreft achter de aanmeldbutton.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!