Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Marktkansen in High Tech apparatenbouw ZH

10 januari 2020 van 7:30 pm tot 10:00 pm

Nieuwjaarsreceptie met presentatie: Marktkansen voor onze regio in High Tech apparatenbouw

Nieuwe leden, bestuur, veteranen en partners ervaren deze feestelijke bijeenkomst altijd weer als voor herhaling vatbaar. Neem vooral uw partner mee want er is weer alle ruimte om bij een hapje en een drankje kennis te maken en bij te praten.

Na de opening door onze voorzitter horen wij van Peter Thüne hoe de energietransitie geheel nieuwe kansen biedt voor onze regio. Vooral onze kracht in de ontwikkeling van High Tech apparaten geeft perspectief.

De behoefte van de industrie aan hoge temperaturen en de behoefte aan brandstof voor zwaar transport maakt dat de inzet door directe omzetting van wind- en zonne-energie niet toereikend is. Wel kan die energie gebruikt worden om circulaire brandstoffen te produceren als bijvoorbeeld waterstof. Maar dat moet dan wel met een rendement dat kostenconcurrerend is.

Spreker: Dr. Peter Thüne, lector bij NWO en Fontys Hogescholen Technische Natuurkunde en is verbonden aan DIFFER.

Informatie: bel drs. ing. Cor van den Bosch 06 50638128 of email jocobowi@onsbrabantnet.nl

Gegevens

Datum:
10 januari 2020
Tijd:
7:30 pm tot 10:00 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://www.kivi.nl/afdelingen/regio-zuid/activiteiten/activiteit/nieuwjaarsreceptie-3
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!