Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Marktvalidatie is cruciaal bij productontwikkeling

16 september 2020 van 9:30 am tot 10:30 am

Vaak worden producten ontwikkeld vanuit een liefde voor techniek, een geniaal idee of een logische redenatie.
De eindklant staat vaak wel centraal bij het initiële idee echter wordt er tijdens de ontwikkeling daadwerkelijk aan deze eindklant gevraagd waar hij behoefte aan heeft of berust dit alles op een aanname?
In dit webinar gaat Pepijn Herman van de BOM in op het consistent schalen model dat de BOM gebruikt bij de begeleiding van bedrijven, van idee, naar start-up, naar scale-up. Er wordt een concreet framework behandeld dat behulpzaam is bij het in een vroege fase identificeren van het klantprobleem (problem solution fit), het definiëren van de product features op basis van inzichten in de klant (product market fit) en daarna het opschalen van het verkoopproces en bouwen van de verdere organisatie.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!