Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MBD Solutions Event

13 oktober 2020 van 9:30 am tot 5:00 pm

De eerste editie van het MBD Solutions Event heeft plaatsgevonden. We kijken terug op een zeer geslaagde dag. Er is nog veel werk aan de winkel. Dus we hebben het volgende evenement al op de agenda gezet: 13 oktober 2020.

Waar staan ​​we dan? Wat is de volgende stap?

Tijdens de eerste editie lag de focus op het vervangen van de 2D-tekening door 3D PMI (Product Manufacturing Information in 3D). Verschillende brainstormsessies met ASML-leveranciers hebben de uitdagingen voor downstream hergebruik van 3D PMI aan het licht gebracht. Ze definieerden de vereisten om te kunnen profiteren van Model Based Definition. Hoe gaat het nu verder?

Het begon met ASML

Ruim 2 jaar geleden is ASML gestart met het 3D PMI-project. Model Based Definition maakt deel uit van ASML’s digitale onderneming. Het ASML 3D PMI-project is verantwoordelijk voor de implementatie van de creatie en het gebruik van ASML 3D PMI TPD (technische productdocumentatie). De eerste stap is om te wennen aan de 3D-informatie in plaats van de 2D-tekening te ontvangen. De volgende stap is profiteren van de digitale manier van werken.

Ook andere OEM-ers hebben deze manier van werken geadopteerd. De OEM-ers bundelen de krachten om zo van elkaar te leren en de toeleverketen te helpen met de implementatie. Tijdens het MBD Solutions Event brengen we de verschillende supply chains bij elkaar. Samen op weg naar The Digital Enterprise.

Waarom wordt dit MBD Solutions Event georganiseerd?

Het doel van dit MBD Solutions Event is om de volwassen oplossingen / productaanbiedingen aan OEM-leveranciers, hun onderaannemers en andere geïnteresseerde fabrikanten te laten zien, om aan de verzamelde eisen te voldoen. Er is een ‘Solutions Square’ waar de Solution Providers een stand hebben en bezoekers geinformeerd worden over hun 3D PMI-oplossingen.

Locatie

Mikrocentrum
De Run 1115
Veldhoven, 5503 LB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31 (0)40 296 99 11
Bekijk de site van Locatie
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!