Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meten en regelen van lage flow in de levensmiddelenindustrie

8 april 2021 van 10:00 am tot 11:00 am

Gratis webinar: Donderdag 8 april, 10:00-10.45u

Wie houdt er niet van lekker eten? Uiteraard is dit belangrijk… maar we houden ook steeds meer rekening met het milieu en het tegengaan van voedselverspilling.

Dat, en de grote diversiteit aan producten vraagt om een kritisch productieproces waarbij korte omsteltijden en een nauwkeurige meting en regeling van vloeistofflows en gasflows cruciaal zijn. Opvallend aspect hierbij is, dat er nog vaak op een conventionele en handmatige wijze wordt gedoseerd met behulp van een weegschaal, maar dat kan ook anders.

Hoe? Dat laten we u zien in dit webinar aan de hand van een aantal voorbeelden.

Meten & regelen van lage flow in de levensmiddelenindustrie

  • Klantcasus van Weinrich Schokolade GmbH; in de productie van chocola speelt de dosering van additieven, zoals smaak- en geurstoffen, een belangrijke rol.
  • Beluchten van voedingsmiddelen voor een luchtige textuur, zoals een tompouce.
  • Gasdosering in frisdrank en bier, voor de toevoer van koolzuur

Kortom een interessant webinar voor iedereen die meer wil weten over het nauwkeurig meten en regelen binnen de levensmiddelenindustrie.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!