Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Metrolijn – Digitalisering en mijn bedrijf – Digital branding

7 juni 2022 van 2:00 pm tot 4:00 pm

In deze bijeenkomst ontdek je wat Digital Branding jouw bedrijf kan opleveren en hoe je zelf de eerste stappen kunt zetten naar een betere digitale relatie met je klanten en/of afnemers. In een digitale-connected wereld is zichtbaarheid en herkenbaarheid op online platforms en internet belangrijker dan ooit. Digital branding is een combinatie van vergroten naamsbekendheid (merk) op internet, digitale marketing en online marketing. Het gaat bij digital branding vooral om het opbouwen van langdurige relaties met klanten, toeleveranciers en afnemers. Hoe presenteer je jouw bedrijf, wordt je gevonden op verschillende kanalen, distribueer je content op verschillende kanalen en onderhoudt je digitaal relaties met klanten, toeleveranciers en afnemers.

Gegevens

Datum:
7 juni 2022
Tijd:
2:00 pm tot 4:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.smart-makers.nl/metrolijn-maakindustrie

Locatie

Online
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!