Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mikrocentrum Tech Quiz

4 maart 2021 van 4:00 pm tot 6:00 pm

Mikrocentrum nodigt alle bedrijven in haar netwerk uit om deel te nemen aan de eerste online Mikrocentrum Tech Quiz. In deze bijzondere tijden is contact leggen en onderdeel uitmaken van een netwerk helaas niet de normaalste zaak van de wereld. Daag daarom je klanten, toeleveranciers en concurrenten uit om deel te nemen aan deze quiz. En om ze dan natuurlijk vervolgens te verslaan.

Van tech en wetenschap tot en met vragen over films, sport, politiek, cultuur, topografie en muziek

Vorm een team met collega’s van maximaal 5 spelers. Bereid je voor op een memorabele middag met vragen over allerhande onderwerpen. Houd hierbij rekening met een gezonde dosis technologische en wetenschappelijke vragen, maar ook vragen over algemene kennis komen voorbij. Fris daarom ook jouw kennis over films, sport, politiek, cultuur, topografie en muziek op!

Dit kun je verwachten

Het wordt een interactieve quiz waarin jullie in teamverband de strijd aangaan tegen andere tech-helden uit de regio. De quiz wordt uitgezonden via een exclusieve livestream op Youtube. Zet de livestream klaar op een computer of televisie en pak er een lekker hapje en drankje bij. Met jouw team komen jullie online samen, verzinnen een leuke teamnaam en overleggen jullie over de antwoorden. Hoe jullie samenkomen is geheel aan jullie: een (online) meeting waarin het hele team elkaar kan zien en horen is natuurlijk het allerleukst voor de team spirit! Per team is er een captain, die aan het eind van elke ronde de antwoorden instuurt via een digitaal antwoordformulier.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!