Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mythe: Marketing & sales is data driven

9 december 2020 van 9:30 am tot 11:30 pm

Over marketing wordt veel geschreven. En er bestaan zoveel mythes over dat we er na vier masterclasses dit jaar, er ook in 2021 aan een aantal aandacht kunnen besteden. En bij STEM altijd toegespitst op marketing, sales en innovatie in een technische B2B-omgeving.

Tijdens deze gezamenlijke masterclass van SMEI en STEM gaat Ruud Verduin in op een relatief jonge mythe: ‘marketing & sales is data driven’.

Locatie en tijdstip
Via je eigen laptop/PC of mobile device in je thuiskantoor, onderweg of op het werk (als die laatste twee mogelijk zijn op 9 december). Want hoe dan ook verzorgen we deze masterclass alleen online.

En vanwege het online karakter van deze masterclass en omdat deze op woensdag is, starten we om 9.30 uur. De eindtijd is rond 11.30 uur.Tijdens de masterclasses van 2020 gaan we vanuit het centrale thema ‘mythes rond marketing’ in op een van de mythes die in industriële marketing de ronde doen. Tijdens de laatste masterclass van 2020 fileert Ruud Verduin op onnavolgbare wijze de waarheden en onwaarheden rond de mythe dat marketing & sales anno nu alleen nog maar data gedreven is – ook in technische B2B.

Ruud Verduin – Customer Experience Management (CEM) en Customer Relationship Management (CRM) expert – gaat in deze sessie in op de volgende onderwerpen:

  • Waarom je niet moet wachten op big data.
  • De belangrijkste valkuilen van data driven marketing.
  • Het belang van relevantie en wat data daarmee te maken heeft.
  • De 10 voordelen van marketing automation.
  • De 5 manieren om meer resultaat te boeken met data (waaronder: hoe je data gebruikt om betere leads te krijgen).
  • De 3 sleutelvragen die je moet stellen als je wilt groeien/
  • De 2 soorten waarde die je kunt moet realiseren.

En tenslotte: 3 dingen waar je de volgende dag mee kunt beginnen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!