Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Nationaal Export Event

3 november 2021 van 1:00 pm tot 6:00 pm

Ontdek de kansen voor uw bedrijf tijdens het Nationaal Export Event (NEX) op 3 november 2021. Centraal staan digitale transformatie en duurzaamheid.

Bent u al actief in het buitenland of wilt u voor het eerst internationaal zakendoen? Reserveer dan nu een plek in uw agenda voor NEX. Aanmelden kan vanaf september 2021.

Waarom NEX?

NEX is al jaren hét event voor ondernemers met internationale ambities. Ieder jaar komen startende en ervaren exporteurs samen op NEX om ervaringen uit te wisselen en kennis te delen.

U krijgt de mogelijkheid om vragen te stellen over internationaal zakendoen. U kunt ook meedoen aan interessante skillsessies rondom de thema’s digitalisering en duurzaamheid, en u kunt verschillende kennissessies bijwonen.

Tijdens deze 11e editie van NEX praten we u bij over actuele ontwikkelingen en kansen voor Nederlandse ondernemers in het buitenland.

Waarom meedoen?

Maak samen met andere ondernemers kennis met internationaal zakendoen. Wat zijn de trends en ontwikkelingen in het buitenland? Wat zijn de eventuele risico’s van internationaal ondernemen? Welke praktische zaken zijn van belang bij exporteren? Experts beantwoorden deze en andere vragen tijdens NEX.

Laat u inspireren door gastsprekers, doe actief mee met de skill- en kennissessies en vergroot uw netwerk in binnen- en buitenland. NEX opent deuren voor startende en ervaren exporteurs.

Voor wie?

NEX is interessant voor:

  • startende exporteurs: u bent nog geen 3 jaar actief als ondernemer en zoekt kansen in het buitenland;
  • ervaren internationale ondernemers: u bent al actief en overweegt om naar nieuwe markten te exporteren.

Gegevens

Datum:
3 november 2021
Tijd:
1:00 pm tot 6:00 pm
Evenement Categorie:
https://www.rvo.nl/actueel/evenementen/save-date-nationaal-export-event-2021

Locatie

1931 Congrescentrum Brabanthallen
Oude Engelenseweg 1
s-Hertogenbosch, 5222 AA Nederland
+ Google Maps
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!