Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nationaal Export Event

30 september 2020 van 9:00 am tot 5:00 pm

Exporteert u goederen of diensten? En wilt u meer weten over internationaal zakendoen? Neem dan op woensdag 30 september 2020 deel aan het online Nationaal Export Event. Hét evenement voor startende en ervaren exporteurs die willen investeren in internationaal succes.

Netwerken

De participerende ondernemers, sprekers, ambassadenetwerken en organiserende bedrijven vormen de backbone van exporterend Nederland. Het online platform biedt uitgelezen kansen om jouw netwerk te vergroten en te onderhouden, juist nu ten tijde van de COVID-19. Dus: Boost Your Business tijdens E-NEX!

Dit jaar digitaal

Het Nationaal Export Event (#NEX20) vindt dit jaar volledig online plaats vanwege de Coronapandemie. Het thema van dit jaar is Boost Your Business. Het programma bevat interessante keynotes, praktische workshops en gesprekken met ambassades en economische posten.

Programma

Sofie van den Enk presenteert E-NEX. Verder delen key note speakers Mireille Kaptein (Zakenvrouw van het jaar 2019), Jan-Joost Bosman (CEO Auping) en Marieke Blom (Hoofdeconoom ING) hun ervaringen met jou ter inspiratie. Ook zijn er verschillende workshops op thema’s en landen en kun je actief deelnemen via de chat.

Impressie Nationaal Export Event 2019

Bent u benieuwd naar wat er vorig jaar aan bod kwam tijdens het Nationaal Export Event? Bekijk dan de impressie van het Nationaal Export Event 2019 (YouTube).

Gegevens

Datum:
30 september 2020
Tijd:
9:00 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
https://export-event.nl/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!