Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nationale Aandrijftechniekdag

6 oktober 2020 van 1:00 pm tot 3:30 pm

Nationale Aandrijftechniekdag – Digitalisering in de Aandrijftechniek, geen ontkomen meer aan!

Aandrijftechniek presenteert zijn digitale congres onder de naam de Nationale Aandrijftechniekdag. De rode draad voor de Nationale Aandrijftechniekdag is ‘Digitalisering in de aandrijftechniek, geen ontkomen meer aan!’

Er verandert veel binnen de wereld van de aandrijftechniek. Deze van oudsher mechanische hardware markt transformeerde de afgelopen jaren al richting de automatisering maar gaat nog verder veranderen de komende jaren richting software en digitalisering. Wat staat de engineer te wachten bij de machinebouwers, bij de eindklant en bij de toeleveranciers?

Graag praten we jou als engineer, zowel mechanisch, elektro als software, bij in interactieve sessies. Aan bod komen onder meer subthema’s als de verschuiving van hardware naar software, standaardisatie en online configuratie, remenergie benutten van kleine aandrijvingen, elektrificatie mobiel en maritiem, normering cyber security, cloudservices, conditiebewaking en preventief onderhoud, 3D printing in de aandrijftechniek en meer.

Wil jij kennis opdoen over de digitalisering binnen de aandrijftechniek? Meld je dan nu aan voor de eerste (digitale) Nationale Aandrijftechniekdag. Binnen 3 uur is jouw kennis weer op peil.

Alle disciplines engineering

Wat staat de engineer te wachten bij de machinebouwers, bij de eindklant en bij de toeleveranciers? Daarom worden engineers, zowel mechanisch, elektro als software, bijgepraat en geïnformeerd in 12 parallelsessies van 20 – 30 minuten.

Virtueel congres, netwerken, stands

Het kennisevent is gratis en volledig online. De bezoeker krijgt een digitaal entreebewijs. Er is een ontvangstbalie en bezoekers kunnen onderling met elkaar netwerken. In een speciale bedrijvenomgeving vindt u de virtuele stands van de partners en andere deelnemende bedrijven. Hier kunt u in gesprek gaan met medewerkers van deze bedrijven of informatie halen over specifieke onderwerpen.

Eenvoudig en gratis aanmelden

Dus wilt u als engineer kennis opdoen over de digitalisering binnen de aandrijftechniek, meld u dan nu aan voor de eerste Nationale Aandrijftechniekdag! Binnen 3 uur is uw kennis weer op peil.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!