Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NIDV Exhibition Defence and Security

18 november 2020 van 1:00 pm tot 19 november 2020 van 5:00 pm

De NIDV Exhibition Defence and Security (NEDS) is het jaarlijks terugkerende evenement voor de Defensie- en Veiligheidsindustrie en overheden in Nederland en wordt georganiseerd door de Stichting Nederlandse Industrie voor Defensie en Veiligheid. NEDS 2020 zal in een virtuele omgeving plaatsvinden.

Op 9 november vindt de NEDS 2020 Digital Startup Day plaats. Deze dag staat in het teken van nieuwe ondernemingen en technologische toepassingen voor veiligheid waarbij een aantal gespecialiseerde breakouts en matchmakingsessies.

Op 18 en 19 november volgt daarna het volwaardige evenement met een vol programma, talloze break-outsessies, roundtables, digitale stands, matchmaking, breakouts en expert panels.

 

Gegevens

Begin:
18 november 2020 van 1:00 pm
Einde:
19 november 2020 van 5:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
https://www.nidvexhibition.eu/

Organisator

Stichting NIDV
Telefoon:
070 3644807
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!