Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NiederlandeTag 2021

21 april 2021 van 2:00 pm tot 4:00 pm

De 3e editie van de NiederlandeTag staat in het teken van innovatie en Duits-Nederlandse betrekkingen. Tijdens het evenement, dat op op 21 april 2021 wordt georganiseerd in samenwerking met de Industrie- und Handelskammer (IHK) Nord Westfalen, kunnen Duitse ondernemers zich oriënteren op de Nederlandse markt en in contact komen met potentiële Nederlandse zakenpartners.

Bezoekers van de NiederlandeTag zijn onder andere decision makers uit de sectoren industrie & hightech, energie, bouw & infrastructuur, levensmiddelen en gezondheidszorg. Naast de workshops en best practices uit diverse sectoren is er uiteraard ook gelegenheid om te netwerken.

Het evenement richt zich op Duitse ondernemers, maar uiteraard zijn onze Nederlandse leden ook van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de netwerkgelegenheid.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!