Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

North Sea Energy

15 juni 2020 van 3:00 pm tot 4:00 pm

North Sea Energy

North Sea Energy – Unlocking the potential of the North Sea

Op 15 juni presenteert het onderzoeksprogramma North Sea Energy de nieuwste inzichten over het potentieel van de Noordzee en de waarde die we kunnen ontsluiten voor de energietransitie.

North Sea Energy bestaat uit circa 25 partijen uit de energiewaardeketen, die u van harte uitnodigen om deel te nemen aan een inspirerend programma waarin we onze gezamenlijke onderzoeks- en innovatiehoogtepunten presenteren. In de loop van het afgelopen jaar heeft het North Sea Energy programma mogelijkheden geïdentificeerd en beoordeeld binnen een integrale aanpak van het energiesysteem op zee zoals offshore-windenergie, aardgasontwikkelingen, koolstofafvang en opslag, energie-eilanden, energie-interconnecties, waterstofinfrastructuur en energieopslag.
North Sea Energy programma

Gehost door Jan Douwe Kroeske en Rene Peters
15 juni 2020 van 15.00-16.00 uur

Gasten: Sander Gaastra (DG Energie & Klimaat), Rene Peters (Directeur New Energies & Gastechnologie TNO), Hans Timmers (Directeur NWEA), Jo Peters (Directeur NOGEPA)

Tijdens de talkshow zullen de belangrijkste resultaten uit het North Sea Energy programma van 2019 gedeeld worden. Daarnaast spreekt Jan Douwe Kroeske verder met de gasten over de rol die de Noordzee heeft in de energietransitie.
Gratis deelname.

Gegevens

Datum:
15 juni 2020
Tijd:
3:00 pm tot 4:00 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://north-sea-energy.eu/nl/evenementen/north-sea-energy-event/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!