Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Online Roundtable: hoe bouw je strategische samenwerkingsverbanden na COVID-19?

15 juni 2021 van 9:30 am tot 10:30 am

Gratis

Naast menselijk leed dat de gezondheidscrisis rond het Corona-virus meebrengt voltrekt zich ook een economische crisis door een eerste en tweede ‘lockdown’. Maar er speelt nog iets. Want wat deze crisisperiode ook bloot legt is de afhankelijkheid van internationale productieketens.

Wellicht een aandachtspunt voor de periode na de Covid-19 pandemie. Want hoe richt je jouw organisatie nu zo in dat je minder afhankelijk bent van mondiale ketenpartners en hoe richt je strategische samenwerkingsverbanden in.

Online roundtable
Over de vraag hoe je jouw organisatie minder afhankelijk maakt van mondiale toeleverketens en hoe je strategische samenwerkingsverbanden inricht, organiseren we online een roundtable van 9.30 tot ca. 10.30 uur.

Onze tafelgast is die morgen Hans Dijkhuis – voormalig Sourcing Director van ASML en in die functie nauw betrokken bij het inrichten van het ecosysteem dat de onderlinge afhankelijkheid van toeleveranciers en ASML inperkte. Het maakte deze keten minder gevoelig mvoor vraaguitval in een van de onderlinge schakels.

Interesse om hierbij aan te sluiten?
Laat het weten via onderstaande button en je ontvangt dan een link om via TEAMS deel te nemen.

Gegevens

Datum:
15 juni 2021
Tijd:
9:30 am tot 10:30 am
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
View Evenement Website

Organisator

STEM Industrial Marketing Community
Telefoon:
06 204 275 84
E-mail:
contact@stem-imc.com
View Organisator Website
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!