Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Onthullingen over TANATEX Chemicals en Victoria’s Secrets

30 oktober 2020 van 1:30 pm tot 2:30 pm

Om de stemming erin te houden in bijzondere tijden is het STEMmingscafé ontstaan. En inmiddels uitgegroeid tot een wekelijkse plaats om te ontmoeten, te discussiëren en met en van elkaar te leren.

Voor dat laatste hebben we Jan Kaak a.s. vrijdag uitgenodigd aan de STEMtafel met een marketingcase over TANATEX Chemicals. Door een uitgekiende strategie weet deze upstream producent van chemicaliën downstream toegevoegde waarde te leveren in de mondiale textielketen. Waarde die opgemerkt en onderkend wordt door grote merken als Victoria’s Secret en hun afnemers: de consument dus.

Een case waarbij onthuld wordt hoe het kennen van de behoeften en waarden voor de klant van de klant van de klant het verschil maakt. En waarbij je ook inzage krijgt in de weg naar een voorkeurspositie bij topmerken.

Kom ook (weer) aanwaaien en laat je stem horen!

Inhoud, gezellig en informeel
Inmiddels is het STEMmingscafé uitgegroeid tot een plaats om te verbinden, elkaar te inspireren, informatie te delen, van elkaar te leren en een vakinhoudelijke discussie te voeren. Maar altijd met de nodige gezelligheid, een informeel karakter en de nodige inhoud.

Voor wie
Het mooie van het STEMmingscafé is: deelname is kosteloos en je hoeft er zelfs geen lid voor te zijn van STEM Industrial Marketing Association. Maar wel een beetje feeling hebben met business development, (industriële) marketing, innovatie, communicatie en sales in een technische B2B omgeving. Ongeacht of je daar:

  • direct verantwoordelijk voor bent binnen jouw organisatie;
  • de uiteindelijke eindverantwoordelijke bent op algemeen, commercieel of financieel gebied;
  • of gewoon als ’techneut’ interesse in hebt.

Waar, wanneer en hoelaat?
Het STEMmingscafé is iedere vrijdagmiddag online via TEAMS, van 13.30 tot 14.30.

Kom je ook (weer) aanwaaien
Leden van STEM en deelnemers ontvangen de deelname link via een wekelijkse uitnodiging. Geen lid en nog niet eerder deelgenomen? Dan ontvang je die link na je aanmelding via de aanmeldbutton.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!