Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Partners in energie-uitdagingen

30 januari 2020 van 12:00 pm tot 5:00 pm

Partners in energie-uitdagingen 2020

De vierde editie van het EZK-evenement: Partners in Energie-uitdagingen is op 30 januari 2020. Werkt u als ondernemer of gemeentehandhaver – nu of binnenkort – aan duurzame warmte, energiebesparing of de opwekking van duurzame energie? Dan kunt u zich in één middag laten bijpraten over alle actuele ontwikkelingen.

Na deze middag bent u op de hoogte van de uitwerking van het Klimaatakkoord en van mooie initiatieven van ondernemers die werken aan de energietransitie. Ook weet u wat de status is van de Informatieplicht energiebesparing én is uw kennis over duurzame warmte, energie besparen en het duurzaam opwekken van energie weer up-to-date. U ziet bovendien wie de EZK Energy Awards 2019 winnen.

Gegevens

Datum:
30 januari 2020
Tijd:
12:00 pm tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://industrielinqs.nl/agendaitem/partners-in-energie-uitdagingen-2020/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!