Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Partners in energie-uitdagingen

24 januari 2022 van 9:00 am tot 27 januari 2022 van 5:00 pm

Werkt u – nu of binnenkort – als ondernemer of gemeentehandhaver aan hernieuwbare warmte, duurzame energie-opwek of het besparen van energie? Van 24 tot en met 27 januari 2022 vindt voor de 6e keer het EZK-evenement: Partners in energie-uitdagingen plaats. Zet de data alvast in uw agenda.

De organisatie is druk bezig met de voorbereidingen. Houd in het najaar onze website in de gaten voor meer informatie. Heeft u een onderwerp dat u graag tijdens het evenement ziet terugkomen? Laat het ons weten.

Aanmelden EZK Energy Award Bedrijven 2021

Bent u goed bezig met energie besparen, opwekken en/of hergebruiken? Dan maakt u kans op de award en de prijs van 25.000 euro. Op onze speciale pagina over de EZK Energy Award vindt u meer informatie over de criteria en het aanmeldformulier. Wie weet volgt u Handelskwekerij Ammerlaan The Green Innovator op als winnaar.

Meer weten?

Bekijk onze pagina over de EZK Energy Award Bedrijven 2021.

Gegevens

Begin:
24 januari 2022 van 9:00 am
Einde:
27 januari 2022 van 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.rvo.nl/actueel/evenementen/save-date-partners-energie-uitdagingen-2022

Locatie

Online
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!