Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PLCnext Certified Engineer – ASSOCIATE

1 maart 2022 van 8:00 am tot 5:00 pm

WHAT’S NEXT?
Het PLCnext Certified Engineer certificaat is een kwaliteitslabel voor software engineers die zich willen onderscheiden in de markt met hun kennis over de PLCnext Technology. Met het label bevestigen software engineers hun professionele expertise en meerwaarde.

NEXT STEP:
Tijdens het PLCnext Certified Engineer Program leert de kandidaat de nieuwe, onbegrensde mogelijkheden, die de PLCnext Technology biedt, te gebruiken voor het ontwikkelen van flexibele en toekomstbestendige industriële automatiseringssystemen. Met dit programma kunnen software engineers drie opeenvolgende certificaten behalen, namelijk: ASSOCIATE, PROFESSIONAL en EXPERT.

Elk PLCnext Certified Engineer Program is technologie-georiënteerd en bestaat uit twee delen:

Hierbij streven we ernaar dat er zoveel mogelijk activiteiten op de door de kandidaat gewenste tijd en locatie kunnen worden uitgevoerd.

Elke kandidaat die de proeve van bekwaamheid met een voldoende heeft afgesloten, ontvangt een Open Badge1

1 Open Badges is het internationale platform voor digitale badges/certificaten. Zie: https://openbadges.org/

YOU’RE NEXT: PLCnext Certified Engineer – ASSOCIATE 
Wat houdt het ASSOCIATE certificaat precies in? Na deelname beheerst de software engineer vaardigheden om een solution app te maken voor de PLCnext Controllers, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van het PLCnext ecosysteem. Een solution app is een real-time applicatie voor de PLCnext Controllers en bevat een mix van technologieën, zoals IEC programma’s en C++ programma’s. Bovendien weet de kandidaat aan welke eisen een real-time C++ programma moet voldoen en is in staat om de app te laten communiceren (via bijvoorbeeld OPC-UA of REST) met andere apps in de PLCnext Controller.

Toelatingseisen en investering
De studiebelasting voor het behalen van een certificaat is afhankelijk van de (voor)kennis. Als de kandidaat voldoet aan toelatingseisen, moet hij/zij rekening houden met ongeveer 0-40 uur voor het schakelprogramma en ongeveer 100-140 uur voor de proeve van bekwaamheid. De kosten voor een certificaat (begeleiding en beoordeling) bedragen € 595,- excl. BTW.

Organisator

Phoenix Contact
Telefoon
+31 (0)316 59 17 20
E-mail
info@phoenixcontact.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Online

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden