Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Plug en produce met zenon en Module Type Package (MTP)

3 mei 2022 van 3:00 pm tot 4:00 pm

Plug en produce met zenon en MTP: COPA-DATA hosts MTP Suite webinar

Industriële softwareontwikkelaar COPA-DATA heeft een baanbrekende Module Type Package (MTP) Suite gelanceerd  als onderdeel van haar zenon-softwareplatform. Om deze technologie te introduceren in de life sciences- en procesindustrie, zal COPA-DATA  op 3 mei 2022 om 8.00 en 15.00 uur een gratis MTP met zenon webinar geven. Deelnemers dienen hun interesse vooraf te registreren op de website van COPA-DATA.

Het webinar is ontwikkeld voor Original Equipment Manufacturers (OEM’s) en eindklanten in de proces industrie die technologie willen gebruiken om hun productie flexibeler en meer modulair te maken. Het evenement biedt deelnemers de basis kennis van MTP en de rol daarvan in biowetenschappen en de chemische industrie. Daarnaast wordt een demonstratie gegeven van een live project  met de technologie in actie.

Wat is MTP?

MTP is de overall industrie- en producent interface standaardisatie van verschillende machines die een module vormen. De basisvereiste voor modulaire productie zijn uniforme beschrijvingen van informatie voor modules. MTP maakt dit mogelijk door een productielijn op te splitsen in kleinere modules en ze allemaal dezelfde taal te laten spreken, waardoor ze uitwisselbaar zijn.

“De zenon MTP Suite is te vergelijken met een thuiskantooropstelling”, legt Bernhard Korten, Industry Manager Life Sciences and Process Industry bij COPA-DATA, uit. “Ongeacht of je computer of laptop van een bepaald merk is, je kunt zonder problemen een toetsenbord van een andere fabrikant aansluiten. Zelfs een printer kan eenvoudig worden aangesloten, waardoor de gebruiker snel toegang heeft tot een ander niveau van functies. Op dezelfde manier stelt MTP gebruikers in staat om rechtstreeks toegang te krijgen tot de beschikbare services van individuele modules.”

In een productiefaciliteit wordt deze functionaliteit bereikt door de integratie van MTP op de process orchestration layer (POL). Zoals de naam al doet vermoeden, is dit de laag van de technologie van een fabriek waarin verschillende processen worden aangestuurd en gelanceerd.

“Het MTP-model belooft een snellere time-to-market voor batchproductie dan veel andere methoden vanwege het gemak van integratie van geprefabriceerde modules”, zegt Bernhard Korten. “Tijdens het webinar zullen we onderzoeken hoe de eenvoudige integratie van verschillende productiemodules fabrikanten in staat zou kunnen stellen om meerdere soorten producten te produceren met weinig technische inspanning – vandaar de uitdrukking die we gebruikten om deze technologie te beschrijven; plug-and-produce.”

Naast Korten presenteren Giuseppe Menin, tevens Industry Manager voor Life Sciences en Process Industry, Christof Franzke, Senior Technical Consultant for Key Accounts, Mathias Lackner, Technical Project Leader en Herbert Oberauer, Developer bij COPA-DATA.

U kunt meer informatie vinden over de zenon MTP Suite op http://www.copadata.com/en/industries/mtp-modular-production of u kunt zich registreren om het webinar bij te wonen op https://go.copadata.com/mtp-webinar

U werkt al aan een MTP-strategie in uw bedrijf? Hier kunt u uw MTP-bestanden gratis online valideren: https://go.copadata.com/mtp-validator.

Gegevens

Datum:
3 mei 2022
Tijd:
3:00 pm tot 4:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://go.copadata.com/mtp-webinar

Organisator

SigmaControl
Telefoon
+31 180 69 57 77
E-mail
office@sigmacontrol.eu
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Online

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden