Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Pre-Meet Virtuele handelsmissie China met minister Kaag

12 januari 2021 van 10:00 am tot 11:00 am

Van 25 tot en met 28 januari vindt de virtuele handelsmissie China plaats, onder leiding van minister Kaag van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. In aanloop naar de virtuele handelsmissie China is er op dinsdag 12 januari een online pre-meet.

Online pre-meet

Tijdens deze digitale pre-meet ontvangt u informatie over zakendoen in China en het belang van een goede voorbereiding. Daarnaast worden de zakelijke kansen op het gebied van circulaire economie en cold chain logistics besproken. Ten slotte wordt u geïnformeerd over het programma van de handelsmissie.

Cold chain-oplossingen in een circulaire economie

De virtuele handelsmissie naar China is interessant voor ondernemers die actief zijn op het gebied van cold chain-oplossingen in de tuinbouwketen, het bouwafval en de chemische recycling van plastic en textiel. Bent u actief in een van deze sectoren en wilt u uw onderneming uitbreiden door zaken te doen in China? Meldt u dan aan voor meer informatie over de Virtuele handelsmissie China.

Gegevens

Datum:
12 januari 2021
Tijd:
10:00 am tot 11:00 am
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
https://www.rvo.nl/actueel/evenementen/pre-meet-virtuele-handelsmissie-china-met-minister-kaag
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!