Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Principes van Business Development in technische B2B

8 mei 2020 van 10:00 am tot 12:00 pm

STEM Industrial Marketing Centre

Online kennismaking met de principes van Business Development in technische B2B

vrijdag 08 mei 2020

Wil je meer weten over de rol van business developement in technische B2B? En hoe innovatie/, marketing en sales hierbij een rol spelen? Maak dan kennis met de principes van Industrial Business Development tijdens deze online sessie

Online
Fysieke bijeenkomsten zijn voorlopig (nog) niet mogelijk – of nog niet zo handig om te organiseren. Daarom online. Tijdens deze interactieve online sessie gaan we in op het toenemende belang van gestructureerde aanpak van innovatie, marketing en sales voor technische B2B bedrijven. We gaan daarbij in op de rol van marketing bij het innovatieproces en hoe marketing en sales voor, tijdens en na de introductie van een product of dienst interacteren met elkaar.

Ook maken we de verschillen met consumenten-marketing duidelijk. Wat de kenmerken van industrial markerting zijn. En laten we je ervaren dat marketing in een B2B omgeving een vak apart is, dat zeker ook van belang is voor bestaande producten en diensten.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden gaan we daarbij wat dieper in op aspecten als waardecreatie en servitization en hoe je kunt transformeren van een ‘goods dominant logic’ naar ‘service dominant logic’ organisatie.

Programma
10.00 – 11.30 uur – Kennismaking met de principes van Industrial Business Development
11.30 – 12.00 uur – Mogelijkheid om individueel in gesprek te gaan met Maarten van der Boon of Willem de Vries en jouw vragen te stellen.

Locatie
We organiseren deze sessie online. Na aanmelding ontvang je een link naar het kanaal waarop we dit online proefcollege verzorgen.

Organisator

STEM Industrial Marketing Cenre
Telefoon:
06 204 275 84
E-mail:
contact@stem-imc.com
Website:
http://www.stem-imc.com

Locatie

Online event
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!