Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Procesautomatisering

16 juni 2020 van 3:00 pm tot 4:00 pm

iTanks event

iTanks Breakout Café ‘Procesautomatisering’

De intelligente lockdown heeft thuiswerken in een stroomversnelling gebracht. Activiteiten die normaal ‘alleen op de site kunnen’ worden nu vanaf de keukentafel uitgevoerd of begeleid. De convergentie van informatietechnologie en operationele technolgie (ITxOT) speelt daarbij een grote rol. Hoever liggen die werelden uiteen? Is de strakke beveiliging die de meeste bedrijven hebben voor mail, gezamenlijke opslag en video-bellen net zo goed geregeld bij PLC-DCS en CMMS systemen? En hoe ga je om met derde partijen die waarde kunnen toevoegen aan je specifieke dataset?

In dit breakoutcafé over procesautomatisering ITxOT deelt Ruud Timmermans van VTTI zijn visie en ervaring over dit onderwerp in de keynote. Dit Breakoutcafé over procesautomatisering is een samenwerking tussen iTanks en Automatie | PMA.

De bezoekers van dit online-event gaan na de keynote door in kleinere sessies, de breakouts. Aan het eind van dit breakoutcafé heb je nieuwe inzichten, gedeelde ervaringen én toegang tot de mensen die je verder kunnen brengen met je eigen ITxOT convergentie.

Het programma

15.00 uur Iedereen online, introductie door iTanks
15.05 uur Keynote door Ruud Timmermans (VTTI)
15.25 uur Breakout Ronde 1
15.45 uur Breakout Ronde 2

Gegevens

Datum:
16 juni 2020
Tijd:
3:00 pm tot 4:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://itanks.eu/event/itanks-breakout-cafe-procesautomatisering/

Organisator

iTanks
Telefoon:
+ 31 10 313 24 96
E-mail:
contact@itanks.eu
Website:
http://www.itanks.eu/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!