Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Proef de technologie van morgen op het Taste the Future event

6 oktober 2021 van 10:00 am tot 8 oktober 2021 van 6:00 pm

Gratis

Op het Taste the Future event maak je kennis met de technologie van morgen en lanceert Smart Makers Academy haar nieuwe cursusaanbod. Deels online in de vorm van talkshows en deels live op verschillende locaties in de regio Haarlem. Met een divers aanbod van inspiratieworkshops waar je de technologie letterlijk kunt proeven, proberen en aanraken! Kies zelf waar en welk dagdeel (ochtend/middag) je bij wilt zijn en ga in leuke praktische workshops écht aan de slag met technologieën als Blockchain, 3D-productie, Virtual Reality, RPA (robotic process automation), Robotica, Kunstmatige Intelligentie en meer. Kortom, daar moet je bijzijn!

Kennis & inspiratie voor bedrijfsleven en onderwijs

Op het Taste The Future event ga je écht aan de slag met de technologie die de motor is achter de digitale transitie. Samen met onze business en educational partners bieden we een afwisselend on- en offline programma, waar je kennis en inspiratie kunt opdoen maar vooral ook echt zelf praktisch aan de slag kunt met technologieën als Blockchain, 3D-productie, virtual reality, RPA (robotica process automation), robotica, kunstmatige intelligentie en meer! Verken de mogelijkheden om deze ontwikkelingen naar je eigen praktijk te brengen in Special Interest groups, of het nu gaat om toepassingen in het bedrijf of toepassing in het onderwijsprogramma.

Ontdek hoe leuk technologie is

  • Proef, probeer en speel met de technologie van morgen
  • Ontdek alles wat je moet weten over nieuwe technologieën
  • Doe inspiratie op in techniek en technologie voor je bedrijf of onderwijsinstelling
  • Ontdek de mogelijkheden van nieuwe tech voor je bedrijf of onderwijsinstelling

Ben jij al toekomstproof?

Beweeg mee met de technologische vooruitgang en investeer in je skills door je aan te melden voor het Taste the Future event! Dan houden we je op de hoogte van het definitieve programma en de sprekers. Deelname is kosteloos.

Meer info programma en tickets

Smart Makers Academy Metrolijn

Smaakt één of meerdere technologieën tijdens het event naar meer? Stap dan aan boord van de Smart Makers Academy Metrolijn en leer meer over al deze ontwikkelingen in diverse on- en offline sessies van november t/m mei 2022.

Over de Smart Makers Academy

De learning community Smart Makers Academy is dé (virtuele) plek voor elk bedrijf of organisatie die serieus om wil gaan met de digitaliseringsontwikkeling en dat wil vertalen naar de dagelijkse praktijk. De community bestaat uit Special Interest groups zoals Cybersecurity, Internet of Things, Big Data en meer.

Het Taste the Future event wordt mogelijk gemaakt door

Smart Makers Academy, 3D Makers Zone, Nova College, ABI BV, RAVO, Sterk Techniek Onderwijs, Techport, BouwLab R&Do, Smart Industry, DOON, PNH, PWN, Stichting Praktijkleren, I-MOR

Gegevens

Begin:
6 oktober 2021 van 10:00 am
Einde:
8 oktober 2021 van 6:00 pm
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,
Site:
https://www.smartmakerseducation.com/taste-the-future

Locatie

Online
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!