Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Proefcollege opleiding Business Development in technische B2B

11 januari 2022 van 7:30 pm tot 9:00 pm

Gratis

De combinatie van marketing, innovatie en sales vormen de kern van Business Development in een technische of industriële B2B-omgeving.

Deze opleiding Business Development in technische B2B is speciaal ontwikkeld voor professionals en vakspecialisten werkzaam in een technische omgeving.

Speciaal voor technici
De opleiding beslaat het hele domein van business development en is praktijkgericht. Maar legt tegelijkertijd een stevige theoretische basis voor verdere ontwikkeling in het vakgebied industriële marketing, innovatie en sales.

Deze opleiding is zeer geschikt voor mensen werkzaam in marketing, communicatie, engineering, R&D/innovatie, sales, technical en customer support, productie en logistiek maar ook algemeen management.

Proefcollege
Dinsdag 5 april start weer een nieuwe cyclus. Je kunt nu echter de proef op de som nemen en op dinsdag 11 januari van 19.30 tot circa 21.00 online een proefcollege volgen!

Je neemt dan deel aan het gastcollege van Xander Stegehuis (PhD kandidaat Universiteit Twente) over een business model dat steeds belangrijker wordt in technische B2B: servitization.

Interesse in deelname?
Wil je zelf ervaren hoe een college van deze opleiding verloopt? Je kunt gratis de proef op de som nemen tijdens dit proefcollege op 11 januari.
Meld je via onderstaande link aan en je ontvangt direct de deelnamelink in je mailbox.

Deelnemen

 

Gegevens

Datum:
11 januari 2022
Tijd:
7:30 pm tot 9:00 pm
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://stem-imc.com/opleiding-industrial-business-development-marketing-sales/

Organisator

STEM Industrial Marketing Community
Telefoon:
06 204 275 84
E-mail:
contact@stem-imc.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Online
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!