Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PROFI kennisweek

2 november 2020 van 9:00 am tot 6 november 2020 van 5:00 pm

In de week van 2 tot 6 november organiseert PI Nederland de eerste online PROFI kennisweek. Ook in deze periode waarin fysieke bijeenkomsten lastig zijn, maakt de vereniging zich sterk om leveranciers, eindgebruiker en system integrators samen te brengen om kennis met elkaar te delen.

Verspreid over meerdere dagdelen zijn er interactieve webinars over Industriële Communicatie binnen de besturingstechniek. Er is aandacht voor nieuwe ontwikkelingen zoals Ethernet Advanced Physical Layer (APL), Single Pair Ethernet en Time Sensitive Networking. Maar ook voor technische verdieping met betrekking tot PROFIBUS, PROFINET en IO-Link en aanpalende protocollen.

Het volledige programma is bekend op dinsdag 13 oktober. U kunt zich nu al gratis aanmelden om deel te nemen. U wordt dan persoonlijk geïnformeerd over de verschillende webinars.

Gegevens

Begin:
2 november 2020 van 9:00 am
Einde:
6 november 2020 van 5:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
https://profibus.nl/profidag2020/

Organisator

PI Nederland
Telefoon:
+31 33 469 05 07
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!