Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Qlayers coating robot: het toepassen van robotica voor verbetering van kwaliteit en veiligheid

11 maart 2021 van 3:00 pm tot 5:00 pm

Industriële oppervlaktes worden voornamelijk nog met de hand geschilderd.
In het geval van opslagtanks resulteert dit in mensen die werken op onveilige hoogtes, een relatief traag proces met een niet consistente kwaliteit.

De Qlayers coating robot zorgt voor een hogere applicatiekwaliteit, een sterke verbetering van de veiligheid, de mogelijkheid tot het behalen van een snellere doorlooptijd en binnen aanzienlijke tijd tegen lagere directe kosten dan het traditionele proces.
Niet alleen opslagtanks kunnen automatisch gecoat worden met Qlayers technologie, maar ook andere industrieën.

Qlayers coating kop is uniek in het aanbrengen van coatings zonder overspray en dat met zeer hoge controle over de kwaliteit. De kop kan geïntegreerd worden met verschillende actuatiesystemen die de kop langs een oppervlakte bewegen. Zo heeft Qlayers in januari het eerste prototype gelanceerd waarmee complexe vormen zoals wind turbine bladen, schepen en vliegtuigen gecoat kunnen worden. De kop is in dit geval geïntegreerd met een AGV (Automatic Guided Vehicle) welke langs een oppervlakte kan bewegen en deze dynamisch kan volgen.

Gegevens

Datum:
11 maart 2021
Tijd:
3:00 pm tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
https://www.kicmpi.com/inno-break-18-qlayers-coating-robot-toepassing
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!