Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Real-time bescherming in OT tegen cyberdreigingen . Een praktische setup voor IEC 62443

12 oktober 2021 van 11:00 am tot 11:30 am

Internationaal is IEC 62443 de meest gebruikte beveiligingsstandaard voor Industriële Automatisering en besturingssystemen. Maar hoe vertaalt u deze standaard naar een praktische implementatie en bereikt u het gewenste cyber security niveau goed – beter – best? In andere woorden: hoe komt u van een papieren document naar een praktische setup in de Operationele Technologie (OT)?
Mark Hellinghuizer is de inspirerende spreker namens Yokogawa over OT-cyberbeveiliging met meer dan 15 jaar praktijkervaring in OT security. Hij vertelt u tijdens dit FHI event op dinsdag 12 oktober op welke wijze u uw fabriek op verschillende levels kunt beschermen door cyberbestendige activiteiten te ontwikkelen, implementeren en onderhouden met behulp van een risico gebaseerde aanpak.

 

Gegevens

Datum:
12 oktober 2021
Tijd:
11:00 am tot 11:30 am
Evenement Categorie:
Site:
https://fhi.nl/industrialcybersecurity/programma-2021/

Organisator

FHI, federatie van technologiebranches
Telefoon:
033 465 75 07
E-mail:
info@fhi.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Online
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!