Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Regulation on machinery products (Machinerichtlijn van Directive naar Regulation)

19 mei 2021 van 10:00 am tot 3:00 pm

Bijeenkomst Platform Industrie & Veiligheid – Concepttekst Regulation on machinery products (Machinerichtlijn van Directive naar Regulation)

Nu de eerste versie van de Regulation on machinery products, de opvolger van de Machinerichtlijn, in concept bekend is, nodigen we u uit om op woensdag 19 mei aanstaande hierover verder te worden geïnformeerd.
In samenwerking met het Ministerie SZW  en VWS organiseert NEN een speciale bijeenkomst van het Platform Industrie & Veiligheid: Regulation on machinery products. Tijdens deze special gaan we kort in op de aanpassingen van de Directive naar Regulation en de omvorming naar het New Legislative Framework. Daarna lichten we een aantal belangrijke wijzingen toe en willen we met u in gesprek gaan over deze aanpassingen en de betekenis daarvan. Ook het Ministerie SZW is hierbij aanwezig en is benieuwd naar de eerste reacties vanuit de Nederlandse markt.

Al met al belooft het een zeer interessante meeting te worden!

Deze bijeenkomst zal digitaal plaatsvinden op 19 mei 2021 van 10.00 tot 15.00 uur. Na de centrale opening gaan we in kleine subgroepen diverse thema’s bespreken gevolgd door een centrale terugkoppeling. De bijeenkomst wordt onderbroken door een lunchpauze tussen 12.00 en 13.00.

De concepttekst van de Regulation on machinery products kunt u vinden op de website van de Europese Commissie.

Er zijn geen kosten verbonden voor deelname aan deze bijeenkomst.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!