Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Robotiseren “Stapsgewijs van idee naar realisatie”

16 december 2020 van 10:00 am tot 11:00 am

De weg naar snel en winstgevend robotiseren

Veel bedrijven zijn geïnteresseerd in de mogelijkheden van robotisering van hun productieproces. Om succesvol te kunnen robotiseren is het erg belangrijk om het robotiseringstraject gestructureerd en stapsgewijs aan te pakken. Investeert men in een robot zonder eerst de juiste stappen te hebben gezet, dan levert de robot minder op dan mogelijk zou zijn (regelmatig is de opbrengst dan zelfs negatief).

Tijdens dit webinar krijgt u inzicht in hoe u  de 8 stappen uit het ‘Stappenplan praktisch en winstgevend robotiseren bij het idustriële MKB’  gericht kunt doorlopen om zo tot een snelle en winstgevende robotiseringsoplossing kunt komen.

Live webinar:
Datum: Woensdag 16 december 2020
Starttijd: 10.00 uur
Inloggen op webinar: Het is de bedoeling dat iedereen tussen 9.55 en 10.00 uur inlogt via  de  link die deelnemers voorafgaand aan het webinar krijgen  toegestuurd.

Geschatte duur:  Tussen 1 en 1,5 uur
Benodigdheden:  Dit webinar wordt gehouden via Microsoft Teams. Als deelnemer  volstaat  het als je beschikt over een computer met  internetverbinding.
Presentatie:  De presentatie wordt na afloop van het webinar ter beschikking  gesteld  aan de webinardeelnemers.
Interactie:  Tijdens het webinar is het mogelijk om uw vragen en opmerkingen via  de  chat met de presentator te delen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!