Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Robots en arbeidsveiligheid

21 januari 2021 van 9:00 am tot 10:00 am

Op donderdag 21 januari organiseren iTanks, NVVK, NEN, TNO en Holland Robotics een online sessie over Robots en Arbeidsveiligheid.
De opmars van Robots en Collaborative Robots (Cobots) in de Nederlandse industrie zet door. En niet voor niets, Cobots zijn relatief betaalbaar, eenvoudig te programmeren en kunnen repetitieve handelingen overnemen zodat medewerkers op een andere manier waarde kunnen creëren. Maar omdat deze mechanische vrienden naast de werknemer actief zijn, brengen ze ook nieuwe risico’s op de werkvloer.Om daar bewust en pro-actief mee om te gaan, start op 21 januari 2021 een online serie interactieve bijeenkomsten rond het thema: Veilig werken met Cobots en Robots op de werkvloer. Hoe doe je dat?

Tijdens de eerste bijeenkomst kijken we hoe veiligheid en productiviteit worden meegenomen bij de engineering, middelen en het gebruik van Cobots.

Gegevens

Datum:
21 januari 2021
Tijd:
9:00 am tot 10:00 am
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://itanks.eu/event/robots-en-arbeidsveiligheid/

Organisator

iTanks
Telefoon:
+ 31 10 313 24 96
E-mail:
contact@itanks.eu
Site:
http://www.itanks.eu/

Locatie

Online
Nederland + Google Maps
Site:
online
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!