Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Safety&Health@Work

30 september 2020 van 10:00 am tot 1 oktober 2020 van 5:00 pm

Safety&Health@Work vakbeurs

Safety&Health@Work is het belangrijkste onafhankelijke kennisplatform en de drukst bezochte netwerkbijeenkomst voor 3500 professionals voor wie veilig en gezond werken op nummer 1 staat.

De vakbeurs biedt bezoekers niet alleen de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van veilig en gezond werken maar is een onmisbare schakel in het delen van kennis en het beïnvloeden van gedrag. Processen, technieken en procedures rond veiligheid mogen vaak op orde zijn, maar routinematig werken blijkt de belangrijkste oorzaak in geval het misgaat. Hoe krijg je werknemers zo ver dat ze hun gedrag willen veranderen? Hoe kunnen we een bedrijfscultuur creëren waarin veiligheid en gezondheid belangrijke gedragswaarden zijn? Safety&Health@Work gaat daarom dieper in op werken met (gevaarlijke) stoffen, preventie, duurzame inzetbaarheid van medewerkers en gedrag en bewustwording rondom veilig werken. Daarnaast is er veel aandacht voor innovaties, nieuwe technologie en robotisering en wordt er uitgebreid stilgestaan bij wet- en regelgeving. De vakbeurs vindt plaats in Rotterdam Ahoy.

Veilig en gezond werken kunnen niet zonder een gedegen vangnet. Niet voor niets wordt Safety&Health@Work omlijst door een sterk inhoudelijk programma, waarin het verwerven en delen van kennis centraal staan. Op de beursvloer vinden er dan ook diverse kennissessies plaats. De invulling hiervan wordt uiterlijk een maand voor de beurs op de website geplaatst.

Bezoekers

Voor de zesde keer is Safety&Health@Work in Rotterdam Ahoy het belangrijkste event voor 3500 professionals voor wie gezond en veilig werken dagelijkse prioriteit is. Het gaat om directieleden, veiligheidsdeskundigen, preventiemedewerkers, ARBO-specialisten, inkopers, facility managers, QHSE-managers, HR-functionarissen en brandpreventie medewerkers. Stuk voor stuk influencers die beslissen over welke persoonlijke beschermingsmiddelen worden aangeschaft, welke technieken gebruikt worden en hoe veiligheid en gezond werken bij alle medewerkers tussen de oren komt. Het evenement verdiept en verbreedt kennis op tal van terreinen. Niet alleen biedt Safety&Health@Work een breed aanbod van producten en diensten, maar ook de mogelijkheid tot netwerken.

Waarom u dit event niet wilt missen

  • Safety&Health@Work biedt 100% oriëntatie op nieuwe innovaties van producten en diensten in de markt;
  • U krijgt er een algemeen marktoverzicht en neemt kennis van de laatste (markt)ontwikkelingen;
  • Het is het belangrijkste onafhankelijke platform op het gebied van arbeidsveiligheid waar de hele keten van mens, materialen en techniek samenkomt;
  • U komt er direct in contact met meer dan 100 exposanten waardoor u kennis opdoet over specifieke informatie van technische aspecten van producten en diensten;

Bezoek het event

Locatie

Ahoy
Ahoyweg 10
Rotterdam, 3084 BA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
010 293 3300
Bekijk de site van Locatie
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!