Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Scenario 2040

24 juni 2020 van 2:00 pm tot 4:30 pm

Techniek Nederland en haar kennispartners OTIB, ISSO en TVVL hebben in februari van dit jaar SCENARIO2040 gepresenteerd. Een scenariostudie om de technische sector en haar omgeving mee te nemen en na te laten denken over wat er mogelijk op ons afkomt. Sinds februari is er heel veel gebeurd! Eén van de mogelijk meest extreme scenario’s is helaas uitgekomen.

Het belang van langetermijndenken en het overwegen van scenario’s en hun betekenis is pijnlijk zichtbaar geworden. En de vragen blijven staan: wat komt er op onze maatschappij af, welke betekenis heeft dat – voor ons als technische sector – en welke rol kunnen wij met onze partners spelen om mens en maatschappij te ondersteunen? We zien al dat de corona-crisis ons niet alleen beperkt, maar ook mogelijkheden creëert. Mogelijkheden waarin de technische sector een belangrijke positie betrekt.

Het symposium SCENARIO2040 van 19 maart is verzet naar 24 juni. We hebben besloten om het symposium op 24 juni door te laten gaan in een andere vorm: als online event. Tijdens het online event nemen wij u mee in een gevarieerd en interactief programma langs de inhoud van het rapport SCENARIO2040: blik op 2040 vanuit de technische sector. Onder leiding van dagvoorzitter Marijke Roskam lichten deskundigen de inhoud van de scenariostudie toe, geven zij hun visie en beantwoorden ze vragen van deelnemers. Aan de hand van diverse stellingen kunnen deelnemers reageren en vindt discussie plaats met de panelleden.

Gegevens

Datum:
24 juni 2020
Tijd:
2:00 pm tot 4:30 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://www.connect2025.nl/scenario2040
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!