Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Scoor meer en betere leads in techische B2B met social selling

23 juni 2020 van 9:00 am tot 5:00 pm

€ 479
STEM Industrial Marketing Centre

Sneller en eenvoudiger in contact komen met de juiste beslissers in technische bedrijven. Dat is het doel van deze training.

Je bent actief in marketing of sales in een technisch bedrijf en continu op zoek naar de de juiste mensen in technische bedrijven om op jullie producten/diensten aan te bieden. Maar B2B beslissers staan niet te popelen om jouw product te kopen. De bekende koude acquisitie gesprekken leveren dan ook vaak veel te weinig op.

Waarom? Omdat zo’n eerste contact toch vaak teveel als ‘verkoopgesprek’ ervaren wordt. En beslissers willen best wel kopen maar wel eerst goed overtuigd worden van de waarde van jouw product of dienst voor hun organisatie.

Social selling
In contact komen met de juiste mensen binnen een organisatie vraagt dan ook de nodige voorbereidingen en geduld. En, je moet goed weten wat het probleem/de behoefte is van het bedrijf en de persoon die je wil benaderen.

Via social media – en vooral via LinkedIn – kom je veel makkelijker aan die informatie. Doordat je ook veel sneller en eenvoudiger met de juiste personen in contact kunt komen, vertrouwen kunt winnen en zo een relatie kunt opbouwen.

Met als eindresultaat dat het vragen om informatie over de ‘the pains & gains’ makkelijker is en je ook een antwoord krijgt waar je beter op in kunt haken. Maar dat vraagt wel om een gedegen aanpak via social media en een stappenplan.

Training social selling in B2B
Samen met Karin Muller en Marc van Waasbergen – twee specialisten op het gebied van social selling via LinkedIn – biedt STEM-imc nu een training waarin we je de structuur van dat stappenplan aanreiken en helpen uitvoeren.

Ter introductie van deze training binnen de STEM-programma, bieden we deze aan voor € 479,– (normaal €779,– excl. btw).

Extra voordeel als je nu lid wordt
Als je besluit uiterlijk 23 juni 2020 lid te worden van STEM Industrial Marketing Association ontvang je direct de korting van € 95,– die we leden bieden op dit introductietarief. Je betaalt voor deze training dan slechts € 384,– (excl. btw).

Je lidmaatschap gaat dan direct in en is geldig tot en met 31 augustus 2021. Daardoor kun je ook nog eens ruim 14 maanden deelnemen aan masterclasses en profiteren van alle overige ledenvoordelen. Ook in beide zomerperiodes, want dan gaan we gewoon door met een (online) activiteiten.

Gegevens

Datum:
23 juni 2020
Tijd:
9:00 am tot 5:00 pm
Kosten:
€ 479
Evenement Categorie:
Website:
https://www.stem-imc.com/k/nl/n1883/news/view/84149/70057/training-scoor-meer-en-betere-leads-in-techische-b2b-met-social-selling.html

Organisator

STEM Industrial Marketing Cenre
Telefoon:
06 204 275 84
E-mail:
contact@stem-imc.com
Website:
http://www.stem-imc.com
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!