Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sensoren, data en data-analyse voor voedingsbedrijven (industrie 4.0-proeftuin)

23 juni 2020 van 9:30 am tot 11:30 am

Gratis webinar: sensoren, data en data-analyse voor voedingsbedrijven (industrie 4.0-proeftuin)

Flanders’ FOOD en ILVO werken al twee jaar samen in de industrie 4.0-proeftuin Living Lab 4.0 Agrifood. Voor dit webinar brengen ze voor het eerst alle opgebouwde kennis samen. Een absolute aanrader voor voedingsbedrijven en iedereen die geïnteresseerd is in sensoren, data-analyse en visie-detectie met behulp van artificiële intelligentie.

Voor de proeftuin Living Lab 4.0 Agrifood werd de infrastructuur van de Food Pilot in Melle uitgerust met tal van nieuwe technologieën. De bestaande UHT-installatie voor de productie van sappen, dranken en sauzen werd uitgebouwd met inline temperatuursensoren en een data-analysesysteem. En er werd een nieuwe demo ontwikkeld waarbij de kwaliteit van voeding gecontroleerd wordt met behulp van hyperspectrale camera’s en artificiële intelligentie. Tijdens het webinar geven de specialisten van Flanders’ FOOD en uitleg met de verschillende demo’s.

Gegevens

Datum:
23 juni 2020
Tijd:
9:30 am tot 11:30 am
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://www.vlaio.be/nl/events/gratis-webinar-sensoren-data-en-data-analyse-voor-voedingsbedrijven-industrie-40-proeftuin
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!