Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Smart Buildings event

7 oktober 2021 van 9:30 am tot 6:00 pm

Smart Buildings event – over gebouwautomatisering en -managementsystemen

Smart Buildings event is de nieuwe naam van het Building G100 Event dat om het jaar wordt georganiseerd. Op 7 oktober 2021 vindt in de Woonindustrie Nieuwegein de 4e editie plaats van dit geweldige event voor en door eindgebruikers.

Smart Buildings

Uiteraard blijft het event ondersteund worden door het eindgebruikersplatform Building G100. Ook de leden/eindgebruikers zullen dit event blijven bezoeken. Bewust is gekozen voor de nieuwe naam Smart Buildings event. We maken hiermee een beter onderscheid tussen het platform en het event waar leveranciers, fabrikanten, installateurs, adviseurs en system-integrators hun innovaties tonen. Daarnaast is Smart Buildings het begrip waar het de komende jaren bij bezoekers om draait. Eindgebruikers zijn bezig om hun gebouwen en installaties te verduurzamen en “smart” te maken.

Het eventconcept heeft zich inmiddels bewezen. Tijdens de laatste editie in 2019 deden alle grote GBS leveranciers mee.

Nieuw Start-up plein

Jonge innovatieve bedrijven die zich bezighouden met gebouwautomatisering en Smart Buildings krijgen de kans om met deze unieke doelgroep in contact te komen. Zo richten we een start-up plein in waar zij hun innovaties kunnen tonen. Ook zullen er weer diverse samenwerkingsverbanden gezocht worden met partijen als CREME Nederland, Sertum en TVVL.

Unieke concept

Smart Buildings event kent een uniek concept. Het is gemaakt door eindgebruikers, voor eindgebruikers. En ook alleen zij kunnen Smart Buildings gratis bezoeken. Aanbieders tonen op een centrale plaza hun innovaties op het gebied van Smart Buildings. Daarnaast vinden er tientallen presentaties plaats in speciaal ingerichte “huiskamers”. Hier verzorgen onze partners ieder half uur presentaties in een kleine setting waar maximaal 10 bezoekers aan deel kunnen nemen. Hiermee stimuleren we de interactie tussen de bezoeker en de partner. In totaal vinden er dus meer dan 100 lezingen plaats en kan de bezoeker zelf zijn/haar programma samenstellen.

Smart Buildings is powered by Building G100

De Building G100 is een leveranciersonafhankelijk eindgebruikersplatform voor personen die zich bezig houden het management, beheer en onderhoud van gebouwautomatisering en -managementsystemen.

Meer informatie

Gegevens

Datum:
7 oktober 2021
Tijd:
9:30 am tot 6:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
http://www.smartbuildings.nl/

Organisator

SmartBuildings
Telefoon:
06-83087707
E-mail:
info@SmartBuildings.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Woonindustrie
Symfonielaan 1
Nieuwegein, 3438 EW Nederland
+ Google Maps

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden