Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Smart Energy

12 december 2019 van 5:30 pm tot 9:00 pm

Avans Smart Energy Grids van de toekomst

Onze maatschappij wordt steeds afhankelijker van energie. De uitputting van fossiele energiebronnen dwingt ons te zoeken naar duurzame energievoorzieningen. Avans is hier al vele jaren actief mee bezig om in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven, Smart Grids te blijven promoten en te doceren binnen het onderwijs

Naast slimme elektrische netwerken zullen ook warmte netwerken steeds meer noodzakelijk zijn om de energietransitie succesvol te laten verlopen. De mogelijkheden van warmte netwerken, toegespitst op Brabantse steden, zullen daartoe tijdens deze bijeenkomst door praktijk deskundige worden toegelicht.

Het lectoraat Smart Energy levert ook een bijdrage aan deze ontwikkeling en zal haar visie ook weergeven tijdens deze bijeenkomst inclusief een bezoek aan een energie neutraal lab waarin de praktijk van energienetwerken gerealiseerd is en waar deze wordt overgebracht aan studenten.

Gegevens

Datum:
12 december 2019
Tijd:
5:30 pm tot 9:00 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://www.avans.nl/onderzoek/expertisecentra/technische-innovatie/lectoraten/smart-energy/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!