Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Smart Industry Day

27 januari 2021 van 10:00 am tot 4:30 pm

Dit is de online Smart Industry Day

Het optimaal automatiseren van een machine, proces en fabriek is aan de orde van de dag. Door het slim gebruiken van connectivity, data en kunstmatige intelligentie zijn er grote stappen te maken op weg naar de fabriek en productieomgeving van de toekomst. Hierbij gaat ook industriële cyber security een steeds belangrijkere rol spelen. Wilt u uw concurrentiepositie versterken en de kansen benutten die Smart Industry brengen? Laat u op woensdag 27 januari online inspireren door onze drie docenten tijdens de Smart Industry Day!

Tijdens de Smart Industry Day heeft u de keuze uit deze drie webinars:

  • Wat is voor u de uitdaging om met Artificial Intelligence aan de slag te gaan?
    Gedurende een uur krijgt u een kijkje in de wereld van Artificial Intelligence verzorgd door Tieme Goedendorp, ondernemer in data analyse en AI projecten.
  • Data Science met ruwe fabrieksdata
    Erwin Gijzen neemt u mee in de wereld van data. Hoe komt u van een onhandelbare databrij naar quality data voor kwaliteitsverbetering? Erwin is Master Black Belt/consultant in complexe industriële product- en procesontwikkeling.
  • Industriële Cyber security
    Als specialist op het gebied van Cyber security en industriële netwerken neemt spreker Rob Hulsebos u mee in de wereld van industriële Cyber security. Aan de hand van de stelling ‘Hackers zijn niet slim, maar wij zijn dom’ zal Rob u diverse praktijksituaties voorschotelen.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!