Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Smart Industry Noordwest Online Jaarevent

29 september 2020 van 9:30 am tot 10:30 am

De Smart Industry Hub Noordwest zet zich in om zoveel mogelijk ondernemers in de maakindustrie in Noordwest-Nederland actief deel te laten nemen aan Smart Industry activiteiten. Om jou als ondernemer kennis te laten maken met de Hub, je nieuwe inzichten te geven en concrete tools aan te bieden, organiseert de Hub op dinsdag 29 september van 09:30 – 11:00 het eerste Smart Industry Noordwest Jaarevent in de vorm van een webinar.

Informeren en inspireren

Laat je tijdens het webinar informeren over de mogelijkheden die de Hub biedt en krijg concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan. Laat je door Fieldlabs en ondernemers bijpraten over lopende projecten op het gebied van Digital Twinning en Smart en Predictive Maintenance en laat je inspireren door hun ervaringen en lessons learned. Via de chat kun je gedurende het webinar vragen stellen die door dagvoorzitter Mark Beumer aan de sprekers worden voorgelegd.

FME in regio Noordwest

In de regio Noordwest zijn er ook volop kansen te benutten als het gaat om het implementeren van smart oplossingen. De kracht in deze regio ligt in de volop aanwezige creatieve industrie (o.a. gericht op ontwerp van nieuwe producten, gaming en innovatieve diensten) en hoogwaardige expertise in IT, Artificial Intelligence en big data, maar ook de mogelijkheid om deze te verbinden met de aanwezige maakindustrie. Daarnaast is het gebruik van nieuwe technologie in de hele agrifood-waardeketen rond zaadveredeling, glastuinbouw, akkerbouw, vollegrondsteelt en sierteelt ook een kansrijke ontwikkeling. Tot slot is er uitgebreide kennis over nieuwe, geavanceerde materialen, waaronder composieten, en bijbehorende productietechnologieën en worden deze ook toegepast (inclusief robotica en 3D-printing).

FME is een van de trekkers van de hub Noordwest om de mki in Noordwest-Nederland aan Smart Industry activiteiten te laten deelnemen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!