Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SMART Service & Maintenance

3 februari 2020 van 9:00 am tot 5:00 pm

SMART Service & Maintenance – Efficiency, optimalisatie en nieuwe verdienmodellen

Verregaande digitalisering door inzet van IoT, data-intelligentie en Machine Learning is noodzakelijk om als service- en onderhoudsorganisatie relevant voor uw klant te blijven en om de nodige efficiency te realiseren. Daarnaast biedt ‘connected’ zijn kansen om u als organisatie te onderscheiden door nieuwe toegevoegde waarde te bieden en u uit te dagen in nieuwe businessmodellen te denken. Klanten zullen dit ook in toenemende mate van u gaan verlangen. De extra’s van vandaag zijn namelijk de vanzelfsprekendheden van morgen.

Het jaarcongres SMART Service & Maintenance helpt u uw service- en onderhoudsstrategie te transformeren. Hierbij wordt gekeken naar het optimaal samenspel tussen de geïntegreerde processen, de nu beschikbare technologie en de technologie van de nabije toekomst.

In het programma komen onder andere de onderstaande onderwerpen aan bod. Deze onderwerpen worden aangeboden en besproken tijdens  inspirerende keynotes, diverse best practices, hands-on workshops en in interactieve rondetafelsessies.

  • Adoptie en gebruik van technologie
  • Optimaliseren van service- en onderhoudsprocessen
  • Predictive Maintenance
  • Remote Service
  • Transformatie van businessmodellen
  • Servitization
  • Augmented Reality & Mixed Reality

Gegevens

Datum:
3 februari 2020
Tijd:
9:00 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://ssm.heliview.nl/

Organisator

Heliview
Telefoon:
+31(0)76-5484000
Website:
https://heliview.nl/conferences/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!